Hoe ist Fist

In de carnavalstraditie behoort een feestelijke opening van het carnavalsseizoen. Het carnavalsseizoen start op de 11e van de 11e en duurt tot en met de carnavalsdagen. In Berkel-Enschot vieren we dit op het Hoe ist? Fist. Voorheen op het Malle Muze Fist.
Een gezellig feest waarbij iedereen welkom is om samen, na een lange periode, weer met elkaar carnaval te vieren.
De avond staat in het teken van de start van het carnavalsseizoen. Hierbij mogen de volgende onderdelen natuurlijk niet ontbreken: live carnavalsmuziek van orkesten uit Knollevretersgat, presentatie van de Jeugdprins(es) en gevolg, de Prins, Adjudant, Raad van Elf en Lijfwacht en de bekendmaking van het Boerenbruidspaar (welke tijdens carnaval in d’n onecht wordt verbonden).

De presentatie van de Prins, Adjudant en Raad van Elf is ook ieder jaar een spannend moment. Is het bestuur er weer in geslaagd om een volledige raad van elf te formeren? En zo ja, wie zitten er dan (nog) in..? En wie zwaait komend jaar de scepter over Knollevretersgat tijdens carnaval? Op ludieke wijze zal op deze vragen antwoord worden gegeven.
Zin om alvast in de stemming te komen? En ook benieuwd naar de Prins, Adjudant en leden van de Raad van Elf? Graag verwelkomen we iedereen op het Hoe ist? Fist. Toegang is uiteraard gratis!!