Fitness

sporten bij Ranksport

Welkom bij Fitness Ranksport ‘Hotel Tilburg De Druiventros’ te Berkel-Enschot,

de place-to-be voor wie verantwoord en veilig wil sporten.

Wij geloven dat regelmatig fitness een positief effect heeft op onze gezondheid. Niet alleen voelen we ons fitter en leniger, we voelen ons ook minder snel moe en overwinnen gemakkelijker een dipje. En daarvoor hoeven we ons niet elke dag in het zweet te werken! Het gevoel dat alles net dat tikkeltje gemakkelijker gaat, dat willen wij met u delen.

Waarom? Omdat we zelf dat gevoel niet meer zouden kunnen missen. Bovendien weten we dat regelmatig sporten niet zo vanzelfsprekend is. Ook hierbij willen wij helpen. Helpen bij de juiste beslissing nemen, helpen starten en u net zolang helpen tot u het zelf kunt.

U betaalt bij Ranksport geen inschrijfkosten en er zijn 2 verschillende abonnementen, te weten 1 x per week sporten voor  € 18.50 en onbeperkt sporten voor € 22.50 per maand. Uw abonnement is per maand opzegbaar.

Ook is er een personal trainer actief binnen onze Sportschool. Ze kunnen u perfect begeleiden in elk sportdoel dat u heeft.

Jurgen de Brouwer:
http://www.jurgendebrouwer.nl/

Onze hotelgasten mogen gratis gebruik maken van de mogelijkheden bij Ranksport.

Verschillende zalen

voor iedere gelegenheid

Full HD Beamers

Gratis parkeren

WIFI internet

Nieuwste geluidsinstallatie

Airco

Waarom de Druiventros?

Eindeloze
mogelijkheden

Van een hotel en restaurant tot eventlocatie. Onze locatie is van alle gemakken voorzien en we informeren je graag over alle mogelijkheden. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vooral even contact met ons op.